Az esküvői manikűr fontos eleme a menyasszony megjelenésének, és nagyban befolyásolja az összhatást.

Éppen ezért nem árt már jó előre kigondolni, hogy milyen legyen a körmöd a nagy napon, hiszen a szép, ápolt kéz és egy ízléses, mindenhez passzoló körömminta alapvető egy menyasszonynál. Ha a következő dolgokat végiggondolod, sokkal könnyebb lesz a választás, és nagyobb eséllyel találod el a tökéletes stílust.

Nézd végig a szezon trendjeit!

Ezekből nagyon jól inspirálódhatsz, ráadásul ha képben vagy azzal kapcsolatban, mi az aktuális divat, még trendi menyasszony is leszel. Nemcsak a színeket, de a mintákat is érdemes figyelni, mert lehet, hogy ami élénk árnyalatokban divatos, az pasztelltónusokkal esküvői stílusba is átültethető.

Ne ess túlzásba!

Manapság a körömdíszítés aranykorát éljük, de a túlontúl művészi, feltűnő és tarkabarka kreációknak nem az esküvőn van a helyük. Maradj inkább a klasszikus stílusnál, persze úgy, hogy közben azért belecsempészed a személyiségedet és a saját ízlésedet is.

Jó ötlet lehet a géllakk

Ha egyébként nem is vagy géllakk-párti, fontold meg, hogy az esküvőre mégis a tartós körömfestés mellett teszed le a voksodat, mert így nem kell aggódnod, hogy megsérül vagy lepattog a lakk az esküvő napjának kellős közepén. A jól elkészített géllakkal egészen nyugodtan csinálhatsz bármit, a szépséges manikűröd a helyén marad.

Milyen lesz a lábkörmöd?

Ha olyan cipőt vagy szandált veszel fel, amiből kilátszik a lábkörmöd, mindenképpen olyan körömmintákat válassz, melyek harmonizálnak egymással. Ezt érdemes akkor is így csinálni, ha egyébként zárt cipő lesz rajtad, mert ki tudja, mikor kerül le a magassarkú a tánc hevében.

Próbáld ki legalább egyszer!

Ha már tudod, mit szeretnél, az esküvő előtt legalább egyszer próbáld ki, hogy néz ki a választott minta vagy szín a saját körmödön – főleg, ha magadnak készíted. Így nem a nagy nap előtt fog kiderülni, ha valami mégsem passzol. Amennyiben lehetőség van rá, egyszer nézd össze a menyasszonyi ruhával is a manikűrt.

  • Megosztás:
hirdetés