Akármilyen karcsúra tornázod magad az esküvő előtt, egy rossz ruhaválasztással nagyon eltolhatod az arányaidat. Az alábbi képek segíthetnek, hogy megtaláld a testalkatodhoz passzoló fazont.

A gyönyörű, elegáns esküvői szalonban a bőség zavarában szinte minden fehér ruha káprázatosan szépnek tűnik, de ne csupán azt nézd, hogy mennyire divatos a próbafülkébe citált fazon. Az már fél siker, ha a stílusodnak megfelelő a kialakítása, ám a testalkatoddal is jó barátságot kell kötnie.

Tudjuk, hogy menyasszonyként nagyon nehéz eligazodni a több száz ruha útvesztőjében, hiszen az egyiknek a válla áll jól, a másik pedig jobban kiemeli a derekadat.

Sok kritériumnak kell megfelelnie az esküvői ruhának, hiszen az sem árt, ha komfortosan, jól érzed magad benne, de, ami a legfontosabb, nem lehet semmi, egy parányi kétséged sem afelől, hogy jól áll.

Ha már néhány dolgot meg kell kérdezned a kísérődtől – például, hogy bevág-e a karöltő, vagy nem tűnik-e nagyobbnak benne a feneked -, akkor már felejtős a ruhadarab, hiszen az a bizonyos igazi, ami kiválaszt téged, nem vet fel benned felesleges kérdéseket.

Ám ennek tudatában még nem könnyű rálelni arra a kreációra, mely előnyösen formálja az alakodat, és stílusában úgyszintén passzol hozzád. Azt neked kell tudnod, hogy milyen az elképzelésed, a többiben viszont segítünk, ha elakadnál.

Képek forrása: sheereverafter.com.

  • Megosztás:
hirdetés