Sokan félnek a nyakkendőkötéstől, mert túl bonyolultnak találják, és ezért amikor csak lehet, rábízzák egy idősebb, tapasztaltabb rokonra

Az esküvő előtt azonban nem árt megtanulni a legegyszerűbb módszert, ami csak létezik – mutasd meg a vőlegénynek, és jegyezd meg te is!

Egyszerű Windsor-csomó

A klasszikus nyakkendő megkötésnek több módja létezik, és többféle csomó is létrehozható belőle. A három legfontosabb a Windsor-csomó, a dupla Windsor-csomó, valamint az egyszerű Windsor-csomó, melyek közül az utolsót a legkönnyebb elkészíteni, és ránézésre egyáltalán nem olyan feltűnő köztük a különbség, hogy kezdőknek is megérné vesződni a bonyolultabb technikával.

Mutatunk egy videót, amelyen világosan látszik, hogyan készítheted el az egyszerű Windsor-csomót néhány másodperc alatt. Látvány alapján könnyebben megérthető a módszer, mintha részletesen leírnánk, ezért inkább fogj egy nyakkendőt, indítsd el a videót, és gyakorolj addig, amíg be nem rögzül a mozdulat, és segítség nélkül is sikerül! 0:22-nél kezdődik a lényeg.

  • Megosztás:
hirdetés