Nem minden menyasszony csap nagy hűhót a ruha körül. Szabadtéri esküvőhöz sokan választanak kényelmes, lenge, tavaszias kreációt, mely egyszerűen, gyorsan és olcsóbban beszerezhető.

A tavaszi-nyári esküvői trendek egyre nagyobb szabadságot biztosítanak a menyasszonyok számára. Sokan törekednek ilyenkor abszolút cicomamentes szertartásra, egy kötetlen, kerti vacsorával egybekötve, esetleg vízparton ünnepelve, szűk családi körben. Egyre több ara mond le a hosszú, nagyestélyi ruhakölteményekről, melyek nem igazán passzolnak egy pajtába, erdei tisztásra vagy tengerpartra szervezett lakodalomhoz.

A polgári szertartáshoz sem akar mindenki tetőtől talpig csipkébe, tüllbe öltözni, így egyre nagyobb figyelem övezi azokat az egyszerűbb, kényelmes ruhákat, melyekért nem kell elegáns szalonokba menni. Kis költségvetésű esküvők esetén is szóba jöhetnek a kedvelt divatmárkák darabjai, melyek között elegáns, romantikus és letisztult stílusú megoldások is fellelhetők.

Ha nincs kedved végigcsinálni a szalonos procedúrákat – többszöri ruhapróba, testre szabás, foglalózás -, bármelyik neked tetsző ruhaüzletből beszerezheted a fehér ruhát a nagy napra. Megmutatjuk, milyen a tavaszi kínálat!

  • Megosztás:
hirdetés