Az alábbi videón lépésről lépésre nyomon követheted, hogyan készítette el esküvői sminkjét Miranda Kerr, aki másodszor is férjhez ment.

Az egykori Victoria’s Secret modell másodszor is kimondta az igent 2017 májusában, méghozzá egy káprázatosan szép, Grace Kelly stílusát megelevenítő Dior-ruhában, melyet személyesen Maria Grazia Chiuri tervezett az arának.
A ruha egyszerű, kifinomult vonalvezetése megkívánta a klasszikus natúr sminket, mely ragyogóbbá varázsolja a bőrt, de alig látható. Miranda Kerr megmutatja neked, hogyan készítette el menyasszonyi sminkjét, és milyen praktikákkal tette még szebbé és frissebbé a bőrét, mielőtt felkente az alapozót.

A modellek körében oly népszerű rózsavízpermettel kezdi a smink előkészületét Miranda, majd egy speciális arcmasszírozó géppel a bőrébe simítja a folyadékot, melytől nemcsak üdébb hatást kelt, hanem az arckontúrok is megemelkednek. Azután szerves, antioxidánsokat tartalmazó olajjal kényezteti az arcbőrét, majd egy könnyű, nyugtató hidratálókrémet használ. A sminkjéhez is kedvenc termékeit használja.

  • Megosztás:
hirdetés