Az őszi esküvői divatban még mindig a letisztult vonalak dominálnak, így az anyagok, a szépen megmunkált kelmék több hangsúlyt kapnak.

Továbbra is a szabadság a kulcsszó az esküvői divatban: a menyasszonyt nem köti gúzsba fűző, sem a lomha, nehézkes ruhaanyag, túlméretezett díszítésekkel. Visszafogottság és finom nőiesség jellemzi az őszi trendeket, hiszen az esküvők zöme még mindig a szabad ég alatt zajlik: teraszon, domboldalon, zöld pázsiton, vízparton, családias hangulatú kiskertben.

Ezért a tervezők már az időjárás viszontagságait is figyelembe vették, ám gondosan ügyelve arra, hogy az ara cseppet se érezze kényelmetlenül magát. A lenge, mozgalmas kelmék mellett megjelennek az alakra szabott kreációk, melyek finoman követik a test vonalát.

Stílusok a természetesség jegyében

A vastagabb anyagokat nagyon finom, lágy fazonok ellensúlyozzák, melyek szép esést adnak a tüllös vagy csipkés kelméknek. A természetesség és az üdeség kerül középpontba.

Három stílus lesz meghatározó az őszi esküvői divatban: a modern, visszafogott elegancia, a tündéri, hercegnős megjelenés, valamint a bohém romantika. Gyönyörű ruhákat mutatunk, melyek nem cáfolnak rá a mondásra: az egyszerűség valóban gyönyörködtet.

 

  • Megosztás:
hirdetés