A göndör haj kezelése, és különféle frizurák készítése gyakran nem könnyű feladat a rakoncátlan tincsek miatt, így esküvő előtt is fejtörést okozhat, milyen frizurában vonuljon oltár elé az ember lánya. Ezért, most egy szuper frizuratippet hoztunk, ami nagyszerűen mutat természetesen göndör hajon.

hirdetés

Romantikus konty göndör hajból

Ahogy a videó készítője, első lépésként te is rágöndöríthetsz a hajadra, hogy extra tartást adj neki. Persze, ha épp elég hajad van nem muszáj, de szerinte így sokkal rendezettebbek lehetnek a hullámok. Következő lépésként két szekcióra osztja a haját, egy hátsóra, amit lófarokba fog és egy elülsőre.

A lófarkat ezután kontyba fogja, amihez szuper tippet ad: a hajat tincsenként, hullámcsattal rögzíti a tarkóhoz, amitől sokkal tartósabb lesz. Ha dús a hajad, csavard szorosabbra a tincseket, ha vékony szálú, lazán tekerd meg.

Ha kész, az elöl lévő tincseket rögzítsd a kontyhoz különböző helyeken. Ennél a lépésnél illeszd bele a tincset a hullámcsatba, amit így könnyen beleszúrhatsz a hajadba. Végül fixáld a kész frizurát. Tényleg egy nagyon szép, romantikus, vintage hangulatú kontyot kapsz, aminél tökéletesebb nem is kell az esküvő napjára.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés