Vannak dolgok, amelyeket minden házasulandó párnak tudnia kell az esküvő előtt, ám ezek korosztálytól függően változhatnak.

Ha menyasszonyként a húszas éveidben – főként, ha azok elején – jársz, a következő dolgokat szem előtt kell tartanod a készülődés során!

Igazodj a tanévhez!

Bizonyára szép számmal vannak olyan barátaitok és rokonaitok, akik még iskolába járnak, ezért tartsd szem előtt a tanév menetét! A vizsgaidőszakok és a nagy hajtás közepén valószínűleg kevesen tudnának elszakadni a könyvektől. Persze nem lehet olyan dátumot találni, ami mindenkinek tökéletesen megfelel, de sikerként könyvelhető el az is, ha kitűztök egy olyan napot, amikor a násznép nagy része ráér, és nem okoz fennakadást az életében az esküvő.

Ne száműzd a papírt!

Bár valószínűleg túlnyomórészt fiatalok vesznek majd részt az esküvődön, ne intézz mindent az interneten az eseménnyel kapcsolatban! Egyrészt gondolj az idősebb nagynénikre, nagybácsikra, nagyszülőkre, akiknek ezzel megnehezíted a dolgát, másrészt add meg a módját az egésznek! A papír alapú meghívó egy nagyon szép és elegáns tárgy: örök, kézzel fogható emlék, amit nemcsak te, de akár a meghívottak is őrizhetnek még évtizedekig. Igaz ez minden másra, például az üdvözlő- és köszönőkártyákra is.

Találd meg az arany középutat!

Fontos, hogy törekedj az olyan körülmények megteremtésére az esküvőn, ahol minden vendég jól érezheti magát kortól függetlenül. Érdemes olyan zenét, ételeket és programot összeállítani, amelyben mindenki megtalálhatja a számára kellemest, és senki sem fog feszengve, esetleg értetlenül kuporogni a székén, majd rossz szájízzel, idő előtt távozni.

  • Megosztás:
hirdetés