Igaz, nem annyira időtálló alkotások, de a versenyt, amire készültek, kibírták. Elképzelni sem tudjuk, milyen aprólékos munkával születhettek!

A Cheap-Chic-Weddings.com online cég immár 13. éve, idén nyáron is megrendezte Amerikában a vécépapírból készült esküvői ruhák versenyét. Bár elég őrült ötletnek hangzik, évről-évre nagy sikernek örvend, sőt, vannak, akik többször is megmérettették már magukat, ami a toalettpapír kreatív felhasználását illeti. Tulajdonképpen bárki benevezhet, aki indíttatást érez arra, hogy hordható menyasszonyi ruhát kreáljon pusztán WC-papír és szalag felhasználásával, tű, cérna és ragasztó segítségével.

Ahogy minden évben, most is interneten lehetett szavazni a tíz legjobb ruhára, majd New Yorkban ismét bemutatták a legjobb kreációkat, és végül ott dőlt el, kik kaptak dobogós helyezést, illetve kié lett a közönségdíj. A videóban a döntős ruhákat láthatod, képgalériánkban pedig a nyertes alkotásokat mutatjuk be. Valószínűleg ezek az esküvői ruhák jóval tovább készültek, mint amennyi ideig hordhatóak, de sajnos ez egy ilyen műfaj.

  • Megosztás:
hirdetés