Az esküvői torta mindig is fontos és látványos része volt a ceremónia utáni lagzinak, ahol jelentős figyelmet von magára ünnepélyes felvágása. Azonban a hagyományos, cukormázzal bevont emeletes tortákon kívül bőven találunk még ötleteket arra, milyen formában, színekben és kiegészítőkkel díszítve tegyük őket az asztalra. Az alábbiakban 2019 legnagyobb trendjeit mutatjuk.

A geometrikus formák már nemcsak a bútorokat vagy a műtárgyakat jellemezhetik, de a torták is magukba szippantották az éles vonalakat és sarkakat. Márványmintával kiegészülve pedig igazi műalkotás lesz a csodás finomság.

A virágminta minden tekintetben reneszánszát éli. Nincs ez másképp a torták esetében sem, amit szépen felvirágoztatva – valódi virágok sem kizártak – igazi klasszikus, romantikus hatás érhető el.

A hófehér, patyolattiszta megjelenés unalmas lehet, de nem akkor, ha szépen kidolgozott textúra jellemzi. Lehengerlően kifinomult megoldás.

Ha unalmas a fehér, dobd fel vibráló színekkel. A rusztikus hatás nem marad el.

Az arany nagyon jól passzol minden stílushoz és formához. Elegáns és csillogó hatás, amin mindenki elámul majd.

Ha nem rajongtok a sűrű cukormázért, vállaljátok be a betűs tortát, amin lényegesen kevesebb a bevonat, mint fenti társain.

Ugyan, ki ne imádná a macaront? Ha egy komplett macarontortával rukkoltok elő, a vendégek tutira a ti esküvőtöket emlegetik még évek múltán is.

Kiemelt kép: Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés