A tortatrendet éppúgy meghatározza az aktuális divat, mint az enteriőrdizájn, így gyakran észrevehető a párhuzam az elemek között. E két területet egyszerre uralja az eklektika, az egyszerűség, a pasztelles és a feltűnő színek, valamint a vintage és a futurisztikus darabok, így a torták esetében is megfigyelhető ez a sokszínűség.

hirdetés

Ezek a torták a legjobb választások tavaszi esküvőre

A tavaszi égbolt friss üdeségét hozza el az elmosódott vízfestékre emlékeztető máz, ami a divatos batikolt mintát juttatja sz eszünkbe.

Nagyon divatos a tálalóasztal és a torta részleteinek összhangba hozása, ami itt egyértelműen sikerült a bágyadt rózsaszín központba kerülésével.

Tavsszal egyértelműen a virágok kerülnek előtérbe, így ha imádod őket, ez a torta neked való. A fehér cukormázból szépen kiemelkednek az élénk szirmok, az itt-ott megjelenő aranyos csillogás pedig még jobban feldobja a torta hangulatát.

A különböző színek, textúrák és stílusok keverése nemcsak a ruhákkal lehetséges. Egy ilyen egyedi torta is kijöhet belőle.

A virágokon túl, a természet közelségének érzékeltetésére egyéb mód is van. Például egy farönk szerepeltetése tálcaként vagy a fa anyagának illuzionista beépítése a tortába.

A horgolt, csipkézett anyagok most nagyon divatosak, így a tortán is visszaköszön a minta.

El nem tudjuk képzelni, hogy csinálják, de a különböző kristályok belekomponálása a tortába nagyon népszerűnek ígérkezik. Spirituális lelkületűeknek jó választás lehet.

Üdítő látvány a friss, tavaszi virágok kiemelkedése a torta rusztikus hátteréből.

Nemcsak a fehér és a pasztelles árnylatok, de vidám, feltűnő színek is gyönyörűek alapnak.

A vintage faltapétára emlékeztető máz a napsütés és a lágy szellő keltette hangulatot árasztja.

Az élő virágokkal díszített tortánál nincs szebb látvány.

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés