Az esküvő minden pár életének legszebb napja. Az egyik legfontosabb, hogy egy biztonságos, kellemes és szeretettel teli környezetben teljen. Az álomesküvőhöz vezető első lépés a jól választott helyszín, az alábbiakban ehhez adunk hasznos tippeket.

hirdetés

Tóparti esküvő

A természet lágy ölén kimondani a boldogító igent? Elbűvölő ligetben vagy erdei környezetben, egy mesebeli tó partján, ahol nem csupán a dekoráció díszíti a ceremóniát, hanem a hely szelleme is teljesen elvarázsolja a vendégeket? A bikácsi Zichy Park Hotel**** pont ilyen esküvői helyszín!

Tippünk: esős idő esetére érdemes tartalék tervvel készülni. A közelben legyen az étterem vagy rendezvénysátor, ahol a lakodalom lesz a szertartás után, illetve a násznép részére szálláslehetőség. A Zichy birtokon mindez adott!

Esküvő kastélyban

Álomesküvő a kastélyban? Romantikus hangulatban, letűnt korok nosztalgiája és egy több száz éves épület falai köszöntik a boldog ifjú párt! Adott a lehetőség, hogy hercegnői környezetben legyen a ceremónia, viszont a lakodalom feszengéstől mentes, családias közegben teljen a noszvaji Tündérkert Hotelben.

Tippünk: erdei esküvő esetén is tökéletes esküvői helyszín, hiszen a 9 hektáros angolpark bármelyik gyönyörű fája hűs árnyat biztosít a szertartás alatt. Különleges lehetőség a szabadtéri amfiteátrum is.

Duna-parti esküvő

A Kis-Duna lágyan ringatózó vize lesz a nagy nap tanúja az ünnepien feldíszített stég hátterében. Budapesttől csupán 47 km-re fekszik a Duna Relax & Event Hotel**** , ahol harmonikus, elegáns környezetben található az ideális esküvői helyszín. A gyakorlott csapat tagjai több éves tapasztalatukkal segítik a tervezést és lebonyolítást.

Tippünk: esős idő esetén az elegáns Kék Duna terem is rendelkezésre áll a ceremóniához.

Sok boldogságot kívánunk!

  • Megosztás:
hirdetés