A híres szupermodell, Cara Delevingne mutatja be a legújabb menyasszonyi divatot a brit Vogue júniusi számában. Az új trend szerint az aráknak cseppet sem kell aggódniuk a frizurájuk miatt.

A Vogue UK a felkapott brit modell, Cara Delevingne fején mutatja be a luxusdivatházak formabontó fejfedőit, melyekkel kiváltható a fátyol, és megoldható a frizurakérdés problémája.

A futurisztikus retró irányzat egy ideje uralja a divatot, már csak idő kérdése volt, hogy ez a paradoxon mikor hullámzik át az esküvői trendekbe. Megtörtént. A Saint Laurent, a Celine és a Chanel is a régi korokat idéző, ám modern megvilágításba helyezett fejfedőkre helyezett nagy hangsúlyt az esküvői vonalon.

Bár a ruhák picit háttérbe szorulnak a tekintetrabló, bizarr fejdíszek mellett, azokra is érdemes odafigyelni az összeállításban. Az apáca fityulára és úszósapkára hajazó fátylas kalapoknak csak egy előnyét látjuk: mivel teljesen kitakarják a hajat, nem kell azon gondolkodnia a menyasszonynak, hogy milyen legyen a frizurája. Helyenként még a smink sem számít, mert egy halom csipke takarja el az arcot.

  • Megosztás:
hirdetés