Egyáltalán nem egyedi eset, ha egy pár családtagnak tekinti közös kutyáját, ezért szeretné az összes létező formában megörökíteni kedvencét. Igen, még az esküvői tortán is.

Luna és Gil – mint rajtuk kívül sok páros – szeretik a kutyáikat, akiknek gondozását közösen vállalták kapcsolatuk komolyra fordulásával. A hároméves Einstein és a tízéves Jack eddig mindenhová elkísérték őket, így természetes, hogy az esküvőjükön is kitüntetett szerepet kaptak. Ám nemcsak testben és lélekben voltak jelen a szeretett ebek a nagy napon, hanem, a násznép meglepetésére, a tortán úgyszintén felbukkant a két kedves blöki, méghozzá marcipánfigura formájában.

Luna és Gil ragaszkodása, illetve ötletessége egyáltalán nem kirívó eset, rajtuk kívül még sok pár hódolt be a kutyás torta divatjának. Kiderült, hogy nemcsak szívmelengető fotókat lehet készíteni cuki kedvencekkel, hanem az esküvői dekorációba is be lehet emelni a négylábú családtagok vicces történeteit, valamint elbűvölő személyiségét. Ezek a tortakülönlegességek biztosan mosolyt csaltak a vendégek arcára.

  • Megosztás:
hirdetés