Egy sima alapszínnel kell kezdeni – ezt mindenki maga érzi, hogy melyik számára a megfelelő – a színátmenetet pedig a köröm felére pingált csillám-gél vagy csillámlakk adja, melynek árnyalata lehetőleg harmonizáljon az alá festett alaptónussal, hiszen ez ennek a körömfestési technikának a lényege. 

Nagyon izgalmas mindegyik verzió, akár a köröm alsó, akár a felső részét csillámozod be: használhatsz sötét alapon metálos csillogást, majdnem egybeolvadó, vagy éppen kontrasztos koloritokat.

Még átlátszó körömlakkra is felviheted a glittert, nagyon szépen mutatnak például az ezüstösen vagy aranylón sziporkázó, pezsgőbuborékszerű csillámfedések. A pasztelles körömlakkokhoz remekül passzol a hideg kék csillogás, a fekete alap pedig tulajdonképpen bármit elbír, legyen az arany, éjkék, vagy bársonyosan fénylő bordó tündöklés. Úgy kell eldolgozni, hogy fokozatos átmenetet képezzen az alapszínnel. Ami még csábítóbbá teszi ezt az egyszerűen elkészíthető manikűrt, hogy, ha a mondjuk visszakopik picit a körömlakk, vagy bereped a széleken, ilyen csillámlakkal bármikor korrigálhatod.

  • Megosztás:
hirdetés