A legtöbb esküvői ruha és cipő nem a kényelemről híres, elszorított mellkasból és fájó lábakból nincs hiány a nap végére. A legújabb divat szerint viszont legalább utóbbin segíthet az ember, ha nem tízcentis magassarkúban, hanem egy Crocs papucsban áll az oltár elé.

Igen, meglepő fordulat, de, mióta a Princess Pumps cég elkezdte árusítani az Etsy nevű amerikai webshopban a flitteres csodatopánokat, az internetezők nem tudnak betelni a papucsokkal.

A Crocsok többféle színben és mintában kaphatók, a kifejezetten menyasszonyok számára készített változat kézzel ragasztott, irizáló flitterekkel díszített. Szépen összhangban van az esküvők jellemzően hamvas, pasztelles árnyalataival, és 33 820 forintba kerül.

Az árat lehet sokallni vagy kielégítőnek találni, az biztos, hogy sokak tetszését elnyerte a darab, aminek alapfazonja a hagyományos Crocs papucsoké, csupán sokkal elegánsabb hatást kelt a csillogó részleteknek köszönhetően.

Persze, az sem mindegy, milyen ruhával viseli az ember, hiszen egy termetes szoknya alatt nem látszik, de egy rövidebb fazonnal biztosan vonzaná a pillantásokat. Vajon a kényelem tényleg felülírhatja az esztétikumot? Valljuk be, ezek a papucsok nem szupernőiesek, főleg az esküvő napján kérdőjelesek.

Képek: Getty Images, Etsy.com.

  • Megosztás:
hirdetés