Carolina Herrera kifinomult kollekciói iránymutatóak az esküvői divatban. Elegáns kreációival rendszerint hatást gyakorol a trendekre, melyeket a nemzetközi szalonok is követnek.

Carolina Herrera legújabb gyűjteménye már a jövő évi esküvői irányzatokról árulkodik. A menyasszonyi divat fordulópont előtt áll, amit a divatház 12 darabos kollekciója jól érzékeltet. A romantikus stílus kissé eltávolodik a most megszokott bohém, természetességet hangsúlyozó, vintage trendelemektől, és a modern nő letisztult eleganciája kerül reflektorfénybe.

A 2019-es őszi-téli szezonra tervezett darabok már nem a leheletfinom anyagokról szólnak, ám a hímzett és rétegelt kelmék cseppet sem keltenek elnehezült hatást. A lágy esésű ruhák romantikus hangulatát a felvonultatott elefántcsontszínű paletta csak fokozza, a szabások azonban a modern stílusjegyeket vonultatják fel.

Piszkos csipkék és túlméretezett masnik törik meg a nemes egyszerűséget, de mindezt szoborszerű, tökéletesen szabályos fazonokkal tálalja a divatház. Ha szeretnél a divat előtt járni egy lépéssel, lapozd át az alábbi képeket.

  • Megosztás:
hirdetés