Szinte minden esküvő megszervezése a helyszín kiválasztásával kezdődik. Ha a nyári hónapokra tervezitek esküvőtöket, mielőbb érdemes elkezdeni a válogatást, és jó előre lefoglalni a kiválasztott termet. Mindig érdemes próbaétkezést kérni a helyszínen, hiszen ha a vacsora ízletes és gazdag, a vendégek garantáltan elégedettek lesznek, és hajnalig mulatnak.

Ajánlónkban 3 különböző stílusú budapesti helyszínt mutatunk meg közelebbről.

Paulay Rendezvényterem a Belvárosban

A Belváros szívében, a vágyaitok és a lehetőségeitek metszéspontjában! Minden esküvőhöz tartozik egy lista tele álmokkal, mindazzal a széppel és jóval, amit a készülődő ezen a fontos napon maga körül látni, érezni szeretne. Ha a Paulay Termet választjátok, nem kell lemondanotok arról a megkapó képről, amilyennek az esküvőtöket látjátok.

Béreljetek praktikus, költségkímélő, mégis nagyvonalú helyszínt! Igen, mert van ilyen. Adott egy akár 120 fő befogadására alkalmas, rugalmasan alakítható, frissen felújított, professzionális rendezvényhelyszínt Budapest közepén, közel számos templomhoz, házasságkötő teremhez és szállodához. A terem 20 méteres körzetében 3 parkolóház is rendelkezésre áll.

Nektek csak a násznépet kell hoznotok. A teremhez nemcsak pompás asztalok és székek tartoznak, de legalább ennyire fontos bútordarabként egy tapasztalt, készséges catering-csapat is: a Budapest Party Service.

ÖbölHáz Rendezvényközpont: közel a természethez

Van egy ház bent a városban, mégis távol tőle. Egy pompás, nyugalmas part, ahol jó lesz kikötni − amellett, akit szeretsz. Esküvőre és lakodalomra termett, különleges helyszín. Vajon lehet-e a Duna-parti csónakház-hangulatot, könnyedséget eleganciával és kényelemmel ötvözni? Az ÖbölHázban lehet.

Szeretitek a szép természeti környezetet, látni a fű zöldjét, de szívesen elkerülnétek a kitelepüléssel járó szervezési nehézségeket? Íme, a ti esküvőtöknek való helyszín! Itt beszélgethettek a kertben, leülhettek a partra, és közben nem kell kompromisszumokat kötnötök a kényelem rovására. Elég a saját igenetekre összpontosítanotok, amit akár a szellős fedélzetre emlékeztető, csodaszép tetőteraszon is kimondhattok. Hajózzatok ki innen a házasság kalandos, új vizeire!

Kiscelli Múzeum: barokk elegancia

A kiscelli dombon álló barokk épületegyüttes egyedülálló látványába egy igazi mesebeli esküvő illik. Ez a tér pont olyan különleges, amilyenek ti vagytok, és olyan egyedi, amilyen csak a ti esküvőtök lehet.

A Templomcsarnok a végletekig romantikus pároknak kínál felejthetetlen élményt. A rusztikus, vakolatlan falak között ma is érezhető az egykori szakrális tér emelkedettsége. A hatalmas terem, monumentális méretek és egyedi atmoszféra semmivel sem hasonlítható össze. Már kislánykorodban is királynői esküvőről álmodtál? Akkor a Kiscelli Múzeum a tökéletes választás.

  • Megosztás:
hirdetés