A Badgley Mischka tervezői gyönyörű tavasztündéreket varázsoltak a kifutóra a 2013-as tavaszi kollekciójukkal, és ugyanezen a vonalon indultak el, amikor az esküvői szalonjuk gyűjteményét bővítették. Amióta megszaporodtak a vintage hangulatú filmek, zenék, és a mindennapi divatban is megjelentek a húszas-harmincas, illetve az ötvenes-hatvanas évek stílusjegyei, egy egészen új irányzat érlelődik az esküvői trendekben.

Manapság egyre divatosabb különleges szertartásokban gondolkodni, melyek stílusához nemcsak a díszletnek, hanem a násznépnek is igazodnia kell, illetve újra felértékelődtek a szabadtéri, elegáns partik, melyek szintén a régmúlt idők világát elevenítik fel. Az efféle lagzikhoz sokkal inkább az egyszerű szabású selyemruhák vagy a hálóingszerű csipkék passzolnak, melyek a régi filmdívák estélyi ruháit idézik.

Az új divatirányzatban a terebélyes, többrétegű, abroncsos kreációkat a lágy esésű, könnyed anyagok, illetve az alakot követő és A-vonalú szabások váltják fel. A Badgley Mischka tervezőpárosa szintén ezeket a vintage fazonokat vette elő, gazdag csipke- és gyöngydíszítésekkel, egyszerű fodrokkal, mély hátkivágásokkal, valamint selyem- vagy csipkeuszállyal. Érdemes barátkozni velük, mert hasonló modellek már itthon is kaphatóak, persze nem pont ettől a divatháztól.

  • Megosztás:
hirdetés