Axente Vanessa még csak huszonhárom éves, de a magyar modellek között az egyik legkeresettebb a hazai és külföldi divatszakmában. Számtalan neves divatmárkának dolgozott már, például a Jean Paul Gaultier, a Chanel, a Calvin Klein, a Prada, valamint a DKNY kampányaiban és kifutóin is többször megfordult már.

Ezen kívül számos címlapfotót és divatanyagot is a magáénak tudhat a világ legjelentősebb magazinjaiban, amik közül jelentős számot tesz ki a Vogue különféle nemzetiségű kiadványai. Ezek közül legutóbb az ausztrál kiadás menyasszonyi különszámának pózolt, ahol meseszép ruhákban kapták lencsevégre.

Sőt az egyik fotó elég pikánsra sikeredett, ugyanis csak a menyasszonyi ruhával takarja el bájait. A képek nagyon könnyed, letisztult stílusban készültek egy szobában, így olyan érzetet keltenek, mintha meglesnénk a menyasszonyt készülődés közben.

Egyébként Vanessát januárban jegyezte el indiai kedvese, úgyhogy lehet, hogy hamarosan már nemcsak a címlapon pózol menyasszonyként, de a való életben is. A képeket a fehér nyíllal lépegetve tudod megnézni.

Kiemelt kép: Getty Images/Epsilon.

Vogue képek: Holly Ward.

  • Megosztás:
hirdetés