Idén nem vitte túlzásba a színek használatát Alexander Wang az őszi-téli kollekcióban. Épp csak egy hajszál választja el az összeállítást az unalmastól, de a határt nem lépte át, mert nőies és abszolút viselhető ruhákat tartalmaz. 

Az egyszerűség dominál

Sem a ruhák színvilága, sem a szabás és a fazon nem mondható kihívónak egyik darab esetében sem. A felsők nyaka magasan végződik, és ezt ellensúlyozzák a rövid szoknyák. A legjellemzőbb színek a kék, a fekete, a szürke és a bordó.

A nadrágos szetteknél is a feltűnés nélküli, letisztult formák uralkodnak, és a végeredmény már-már konzervatívnak mondható. A felsőrészek nem követik a test vonalát, a nadrágok pedig egyenes szabásúak, de nem túl szűk a száruk. Kissé férfias vonalat is fel lehet fedezni a kabátok külsejében.

A miniszoknyák mellett a hosszú, komolyabb szoknyák és ruhák is szerepet kaptak, és a kollekció többi darabjához képest meglepően nőies alkotások is születtek. A mélyen dekoltált, vékony pántos, bordó ruha egy estélyi öltözéknek is megfelel, a másik két magas nyakú ruha pedig inkább komoly és tekintélyt parancsoló.

  • Megosztás:
hirdetés