A nagy mellek optikailag tömörebbnek, szélesebbnek mutatják a felsőtestet, ezért nagyon fontos, hogy a ruha szabása karcsúsító trükkökkel tagolja az alakot.

Nagy mellek esetén a túl zárt és a nagyon szellős dekoltázs sem szerencsés választás, valahol a kettő között húzódó szűk mezsgyén érdemes lavírozni.

A nyakig fedett ruhaszabások ugyanis tömbösítik az alakot, a mély kivágások pedig szerencsétlen balesetekhez vezethetnek, és akadályozhatják a menyasszonyt a felszabadult mozgásban.

A spagettipántos megoldások sem ideálisak számodra, mert nem adnak kellő tartást a méretes kebleknek. A szép dekoltázs persze nemcsak a ruha alapszabásán múlik, a szalonok varrónői ugyanis ismerik azokat a trükköket, melyekkel az ara alkatához igazíthatják, és kényelmesebbé tehetik a kiválasztott fazont.

A ruha belsejébe rejtett cicitartó párnák és merevítők összeterelik a dús idomokat, ám nem szorítják fel, mint a push-up melltartók. Az esküvői ruhakreáció kialakítása is lényeges a testalkat szempontjából, hiszen a húsos váll, a kis pocak és a nagy mellméret együttes hatásától tömbszerűnek tűnhet az alak, amennyiben a ruha szabása nem megfelelő.

Fontos, hogy a fazon kiemelje a dekoltázst – anélkül, hogy ízléstelenül hangsúlyozná -, illetve karcsúsító trükkökkel tagolja a test vonalát.

  • Megosztás:
hirdetés