Az egyre mélyebb és kivágottabb dekoltázsokra fókuszáló, új esküvői trend a bevállalós menyasszonyoknak kedvez. Az alábbi fazonokat templomba nem ajánljuk.

A tavaszi esküvői irányzatok a hercegnős fazonokon túl a merészen kivágott, pimaszul kacér ruhákat is támogatják. Az egyre szexisebb kreációk itt-ott merészen nyitottak vagy áttetszőek, de az sem ritka, hogy csak egy kis csipkedekoráció takarja el a kebleket. Bár a dekoltázsok szinte a köldökig érnek, és sok menyasszonyi ruha a lábakat is megmutatja, attól nem kell félni, hogy a látvány közönséges vagy frivol lenne – a vőlegény pulzusát viszont garantáltan felpörgeti.

Igaz, templomi esküvőhöz kissé túl lengék az alábbi csipkés darabok, ám a kihívóan incselkedő kivágásokat és hasítékokat jól ellensúlyozzák a finoman elegáns, nőies részletmegoldások. A véletlen villantásoktól sem kell tartania az aráknak, mert az áttetsző csipke alatt általában diszkrét, bőrszínű melltartó takarja a lényeget, ami bele van varrva a ruha belsejébe.

A színésznőktől is lehet ötleteket lopni, ők például kétoldalú textilragasztó csíkot használnak, ha mélyen dekoltált ruhát viselnek a vörös szőnyegen, és nem szeretnék, hogy egy óvatlan pillanatban elmozduljon a kivágás széle.

  • Megosztás:
hirdetés