Történetük 1957-ben kezdődött. A lány nagyapja rendezte el az udvart, a nagynéni sütötte a tortát, és a keresztanya varrta a ruhát.

Rosary és az orosz fiú esküvőjének napja volt. A család összegyűlt, hogy ünnepeljenek, szívükben hittel, hogy jó életet tudnak együtt felépíteni. Akkor még nem gondolták, hogy kilenc gyermekük, 16 unokájuk és négy dédunokájuk lesz, és ezt hatvan évvel később még láthatják is. A nagy nap emlékét megőrizték, de nem voltak róla fotóik, amiket megmutathattak volna.

Így hát a Sao Paulói vállalkozók összefogtak, és felajánlották a párnak, hogy segítenek újraélni és megörökíteni életük fontos momentumát. Nagy gonddal előkészítettek egy mini esküvőt azok lelkes közreműködésével, akik reménykedtek abban, hogy részt vehetnek azon pillanat megmentésében, amikor minden elkezdődött. Úgy gondolták, ehhez gyengéd és érzékeny kezekre van szükség, melyek érzik a pillanat értékét, és hozzájárulnak ahhoz, hogy sok olyan pár kimondja az igent, akik úgy döntöttek, belevágnak. Íme, a fotók!

Forrás: Fernanda Caetano
Fotó: São Paulo Fotografia

  • Megosztás:
hirdetés