A jégkockás arckezelést wellness szépségcentrumokban is alkalmazzák, nem véletlenül, hiszen csodásan felélénkíti a bőrt. A házi módszer olcsóbb, de ugyanúgy hatásos!

A rendszeres jeges arckezelésnek számos előnyét élvezheted, de már egyetlen próba után is érezheted és láthatod jótékony hatását. A hideg jég ugyanis összehúzódásra készteti a pórusokat, fokozza a vérkeringést, és megszünteti a bőr alatti vizesedést, vagyis lelohasztja a szem körüli duzzanatokat.

Ha túl sok sós ételt fogyasztottál, vagy lefekvés előtt több vizet ittál a kelleténél, reggel puffadt szemekkel ébredhetsz. Csak nyomd meg az arcod, és érezni fogod, mely részeken vizenyős a bőr. Eddig is tudtuk, hogy a jég lehúzza a duzzanatokat, ám, a videón látható módon alkalmazva, sokkal szembetűnőbb hatást érhetünk el.

A megereszkedett arckontúrokat is a helyére rántja, használata pedig érezhetően simább, gyönyörűbb, tisztább bőrt eredményezhet. Továbbá a jégkocka megszünteti a bőrpírral járó irritációkat, illetve remekül kezeli a pattanásokat. A jeges kezelést maximum tizenöt percig lehet alkalmazni, de olyan területeken, ahol esetleg sérült hajszálerek vannak, tilos használni!

Fokozhatod a jégkocka hatását, ha rózsavizet, uborkát, zöld teát, vagy citromot teszel a vízbe, mielőtt lefagyasztod. A zöld tea megnyugtatja a fáradt szemkörnyéki bőrt, és lehúzza a duzzanatot. A citrom pedig kiválóan alkalmas pigmentfoltok világosítására.

  • Megosztás:
hirdetés