Az esküvő fénypontja, amikor az ifjú pár első táncával, mint férj és feleség, ünnepélyesen megnyitja a bulit a táncparketten. Ma már ez sem olyan egyszerű feladat, mint régen.

Régen nem volt túl nehéz a házasulandó pároknak, hiszen nem az ő feladatuk volt szórakoztatni a násznépet, arra ott volt a vőfély. A lakodalomról is csak a család és saját maguk kedvéért készítettek felvételeket, melyek nem landoltak népszerű videómegosztó oldalakon. Ma azonban már másképp működik a világ, és ez nem biztos, hogy annyira nagy baj. Sokan úgy érzik, az esküvő is egy remek alkalom az önkifejezésre, és a buli hangulata nagyban függ az ifjú pár személyiségétől, vérmérsékletétől, hozzáállásától. Persze az interneten látott, bevállalós nyitótáncok éppúgy buzdító hatással bírnak, hiszen tényleg inspiráló, vicces és megható felvételekkel lehet találkozni.

Ha nincs ötleted a nyitótánccal kapcsolatban, de a szokványos keringőnél valami nagyobbat szeretnétek robbantani, az interneten igazán ötletes alternatívákkal találkozhattok, a bűvészmutatvánnyal egybekötött előadástól kezdve a „flash mob” kategóriákig. Azt azonban nem árt szem előtt tartani, hogy az előadás tényleg akkor hiteles és élvezhető, ha a pár mindkét tagja magáénak érzi a stílusát, illetve a nehézségi szintjét, és persze, külön-külön, valamint együtt is konyítanak valamennyit a tánchoz. Ebben a három videóban nagy az összhang a párok között, és úgy csattan el a meglepetés, hogy tényleg előre megalapozzák vele a buli hangulatát.

Egy bűvésznél nincs mit csodálkozni azon, ha a saját esküvőjén is megragadja az alkalmat néhány trükkre, az újdonsült feleségével előadott, rendhagyó nyitótánc közben.

 Ha koreografált műsort szeretnétek, nem árt pár táncórát venni előtte.

 Amennyiben jó a mozgásotok, nem muszáj minden lépést percízen betanulni, egy spontán táncelőadás még nagyobb meglepetést nyújt.

  • Megosztás:
hirdetés