Ha a letisztult, romantikus stílust kedveled, a szalonok mellett a divatüzletek háza táján is érdemes szétnézned. Mutatjuk, milyen gyönyörű darabokra tehetsz szert kétszer olcsóbban, mint akkor, ha kölcsönöznéd.

Amióta az egyszerű vonalvezetésű, a mindennapi öltözékekhez közelebb álló, lenge ruhák is betörtek az esküvői divatba, egyre többen kerülik meg a ruhakölcsönzés lehetőségét. Bár a szalonok zöme mesés választékkal rendelkezik, és visszafogottabb darabokat is kínál, a ruha bérleti díjából gyakorlatilag két álomkreáció is kitelik, így nem mindig a kölcsönzés kínálkozik az észszerű megoldásnak.

Ha szabadtéri, kötetlen, laza szertartást szerveztek, melyhez jobban passzol egy pasztelles maxiruha, mint egy hagyományos, hófehér menyasszonyi modell, a plázákban megtalálható divatmárkákat se hagyd ki a számításból. Vannak olyan üzletek, melyek kifejezetten esküvői ruhákat is kínálnak, ám az elegáns kollekciók szintén bővelkednek olyan fazonokban, melyek jól passzolnak egy romantikus, rusztikus vagy kerti esküvőhöz.

  • Megosztás:
hirdetés