Az egyszerű vonalvezetésű és a mesebeli, hercegnős fazonok kedvelői is megtalálják számításukat a legújabb esküvői ruhakollekciókban.

A tavasz egészen új szeleket hoz az esküvői divatba: visszatérnek a nagy szoknyás, uszályos, hercegnős fazonok, melyek nagy változást jelentenek a tavalyi lenge, letisztult darabok után. A drámai hatást a csipkés anyagok, valamint a vintage szabásvonalak adják az új kollekciókban, és ismét találkozhatunk a sokáig mellőzött, hagyományos fátylakkal is. Az egészen földig érő megoldások sem lesznek meglepőek, melyek gyönyörű kiegészítői a mesebeli hercegnőket idéző, csodaszép ruhakölteményeknek.

Az egyszerűség hívei a visszafogottabb sellőfazonok vagy a hetvenes éveket idéző, lágy esésű esküvői ruhák között találhatják meg álmaik kreációját. A mély dekoltázsok és hátkivágások izgalmasabbá teszik az egyébként sem unalmas sziluetteket, a tavaszi kollekciókban gyakran felbukkanó spagettipántok pedig még nagyobb hangsúlyt adnak a menyasszony alakjának. Még mindig hódítanak a vállakat szabadon hagyó modellek, valamint a karcsúsított derékvonalú szabások, annyi különbséggel, hogy mindez most hatalmas, tüllös szoknyahabokkal párosul. A tavaszi-nyári szezon kulcsfontosságú ruhatrendjeiről készítettünk képes összeállítást.

  • Megosztás:
hirdetés