Németh Anikó jelmeztervezői és divattervezői munkássága egy picit összemosódik, de lehet, hogy ez így van rendjén, hiszen nem szükséges, hogy éles határ feszüljön a kettő között. A Manier Haute Couture Szalonban legalábbis olyan hangulatot igyekszik teremteni alkalmi ruháival és kortárs jelmezeivel, ami inspirálóan hat a szenvedélyes, játékos női lélekre.

Különösen tetszik az a pár sor, mellyel weboldalán jellemzi szalonját:
„A szalon különleges hangulata arra inspirálja az oda látogatókat, hogy újra átéljék múltbéli szerepálmaikat, vágyaikat, egyesíti magában az Alice csodaországban, a nagymama szekrénye titkait, a babaszoba rég átélt hangulatát, a gyűjtőszenvedélyt, a különleges anyagok, formák, színek iránti vágy kiteljesedését.”

Ez az egy mondat tökéletesen kifejezi, hogy mitől egyediek a Manier elegáns, alkalmi öltözékei, és milyen szellemiségben készülnek. Németh Anikó 2012-es őszi-téli kollekciója a Kő-papír-olló fantázianevet viseli, mely játékosan utal a különleges, csomagolópapírokat idéző anyagokra, illetve az igen változatos, néhol kreatívan bravúros szabásokra. A partiruhákhoz néhány kabát is készült, hiszen egy jeles eseményen a belépő legalább annyira fontos, mert egy igazi nő nemcsak a ruhatártól számítva elegáns, miután már leadta a télikabátját.

Kő-papír-olló lookbook-fotók:

  • Modell: Luca/Ida- Attractive Models.
  • Fotós: Érmezei Lili Zoé.
  • Smink: Titkos Bernadett.
  • Haj: Károlyi Márk.
  • Megosztás:
hirdetés