Az unikornismániánál és az extrém ultraviola árnyalatoknál is nagyobb durranásnak ígérkezik az új opál hajszín, ami már most hatalmas rajongótáborra tett szert.

Bár az ultraviolát kiáltották ki az év színének, és mindenki azt várta, hogy a hajszínek között is a legmenőbb árnyalat lesz, az opálszőke már most lenyomta a népszerű trendet. Egyszer csak jött a semmiből, mint annak idején a sellő- és unikornisőrület – amikor sokan zöldeskék és egészen elképesztő, rózsaszín, lila és hupikék színátmenetekben játszó frizurákkal mászkáltak -, és rögtön tarolt.

Bár a 2018-as hajszíndivatot egyelőre a természetes hatású, meleg, barnás tónusok uralják, a kicsit mesterkéltebb, különc árnyalatok kedvelői sem maradnak új irányzatok nélkül.

A platinaszőke, a rózsaarany és a szöszi tincsekbe rejtett, halvány vöröses fénycsíkokkal megbolondított hajtónusok mellett szinte a magasba tör egyre nagyobb népszerűségével a vibráló pasztellszínekkel gazdagított opál hajszín.

Az opálszőkének létezik ugyan egy természetesebb változata is. Az új trend egészen más, mert a nemesopál kövekben látható, színpompás fényjelenséget utánozza.

Világosabb, sötétebb, rózsaszínbe hajló és kékesebb változatokat hozott magával az új divat.

  • Megosztás:
hirdetés