Minden évnek megvannak a maga uralkodó színei a divat terén. 2016-ban az egyik ilyen a zöld lesz, mely eddig ugyan nem volt a legnépszerűbb tónus, idén azonban több árnyalata is nagyon divatos lesz. Nézd meg képeken, melyek ezek, és hogyan érdemes viselni őket!

Így viseld a zöldet 2016-ban!

Úgy tartják, a smaragdzöld nyugtatja a szemet, ezért különösen jó hír, hogy idén ez lesz az egyik legfelkapottabb trendszín. Szinte mindenkinek jól áll, ezért egészen nagy felületen is viselheted, kabát, pulcsi vagy kosztüm formájában is. Feketével, szürkével, nude barnával vagy fehérrel párosítsd.

A feltűnőbb, élénkebb színek kedvelőinek jó hír, hogy a neonzöld is nagyon divatos lesz idén – olyannyira, hogy felkerült a Pantone tíz legtrendibb árnyalatának listájára. Tavasszal és nyáron különösen divatos lesz, de ne vidd túlzásba: vagy egy ruhadarabod legyen ilyen színű, vagy egy kiegészítőd.

A military stílus már hódít egy ideje, idén azonban a tetőfokára hág a katonai zöld ruhadarabok trendje. A khaki szinte mindenhez megy, épp olyan jól párosítható a semleges és az alapszínekkel, mint az élénk, feltűnő árnyalatokkal.

  • Megosztás: