Pont, amikor már mindenki a tavasz fuvallatát várta, bereccsentett a hideg tél, ami érthető módon egy általános kedvetlenséget hozott magával. A piros szín energiát ad, megmutatjuk, hogy használd ki!

A tél végén mindenki kimerült és borongós egy picit, főleg ilyenkor, amikor a tavaszhoz fűzött reményeinket keresztülhúzta egy jelentős lehűlést okozó, sarkvidéki fuvallat. Ismét melegen kell öltözni, vagyis még melegebben, mint korábban, és ilyenkor már nagyon fájdalmas ezredszerre is felvenni a nagy télikabátot.

Ha úgy érzed, lelomboz ez az időszak, mert szeretnél már nőiesen öltözködni, és nem úgy, mint egy eszkimó, viselj gyakrabban pirosat, illetve tégla- és narancsvöröset, melyek egyben a tavasz divatszínei is lesznek. A legtöbb új kollekció felvonultatja ezeket az energikus, vibráló árnyalatokat, és egy tűzpiros, kötött pulóver persze, később is jól jön, amikor már lekerül a nagykabát. Addig is, erőt meríthetsz a vörös tónusokból, melyek melegséget és nőies energiákat sugároznak, ráadásul felvillanyozzák a hangulatodat. Csak dobj fel egy piros rúzst a vörös cuccaid mellé, és érezd jól magad!

 

  • Megosztás:
hirdetés