A nyári fesztiválszezon most még nagyon távolinak tűnik, de a fesztiváltrendek tulajdonképpen már tavasszal berobbannak. A szándékosan lepattant, vagány, szaggatott-koptatott, etnó, hippi, valamint merészen csajos stílusverziókat gyúrják össze az efféle irányzatok, melyek nem szorulnak csupán a nyári koncertek keretei közé, hiszen már jó ideje a nagyvárosi divatban is jelen vannak.

A Versace resort kollekciójának darabjai még csak finoman, romantikus hangulatban játszadoztak a rockos, punkos, retró elemekkel, ám már ebből sejteni lehetett, hogy Donatella Versace valószínűleg szexi, vagány hangulatban üdvözli majd a nyarat. A tavaszi-nyári gyűjtemény sokkal pimaszabbra és merészebbre sikeredett, hiszen a flörtölős, gondtalan, fesztelen bulik életérzését vette alapul az olasz divatház.

Bár a ruhák megidézik a fesztiválok atmoszféráját, nem igazán porba és sártengerbe valók, inkább extravagáns partikon tudnánk elképzelni őket. Főként festett és batikolt anyagok, valamint csipkés kombinék ihlették a kreációkat, de az érzéki lazaság egy csipetnyi eleganciával keveredik. A kifutón a Versace kiegészítői is megjelentek a gladiátorszandálokkal az élen, melyek sajnos ismét divatba jönnek idén.

  • Megosztás:
hirdetés