Amikor igazán bereccsent a téli hideg, a legpraktikusabb viselet a garbó, annak is a vastagabb, túlméretezett verziója. Így a sálat is kiválthatjuk, de, ami még jobb, nem kell lemondanunk a nőies öltözékről.

hirdetés

Az óriási, vastag pulóverekről hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy megnehezítik a csinos öltözködést, hiszen zsákszerűen takarják az alakunkat.

Ám nemcsak úgy futtathatjuk csúcsra a nőies kisugárzásunkat, ha testre feszülő ruhákat viselünk, melyek nem sokat bíznak a képzeletre. Ráadásul a kivágott, szűk ruhadarabok a téli mínuszokban nem is annyira praktikusak, a megfázást pedig nem érdemes kockáztatni.

A vastag garbóval most könnyű jó barátságot ápolni, hiszen rengeteg színben és fazonban kapható, a magas nyakú pulóvereket favorizáló trendek pedig ráébresztenek minket, milyen sokféleképpen variálhatjuk a téli divat idei kedvencét. Ráadásul a puha, meleg felsők nem feltétlenül az alakunk ellenségei, ha kellő furfanggal variáljuk azokat.

A vastag garbóval bátran színesítheted az öltözéked, tavasszal pedig, amikor melegedni kezd az idő, a dzsekit is kiválthatod vele.

Jó trükk, ha a hosszított fazonú, magas nyakú pulóvert betűröd a midi szoknyába. Így nagyobb hangsúlyt kap az alakod, nőiesebb az összkép, és még a derekadat, combodat is melegíteni fogja.

Amilyen egyszerű, olyan sikkes ez a szett.

Bőrnadrággal igazán dögös a puha, oversize garbó.

Csak a táska színesíti a szürke, monokróm öltözéket, mégis minden részlete sikkes és izgalmas.

Így viseld a vastag, magas nyakú pulóvert, ha kitavaszodik!

  • Megosztás:
hirdetés