Új szelek fújdogálnak a romantikában, melyek áttetsző, pillekönnyű sifon-, tüll– és csipkeanyagokkal terítették be a divat színpadát, ahol kecses balerinák sziluettje sejlett fel a tervezők víziójában. Ebbe a látomásba kapaszkodva meglehetősen elrugaszkodott a divatkreátorok fantáziája a hétköznapi öltözékeket illetően, melyekbe beszöktették a tüllhalmokat és a habos-fodros rétegeket.

Azért nem kell rögtön egy habcsókra vagy krémtortára asszociálni, mert a nappali ruhácskák valamivel letisztultabbak, mint alkalmi társaik, illetve a koktélruhák között is akadnak szirupmentes stíluskeretek közé szorított, abszolút nőies fazonok.

A helyenként csipkével vagy fátyolszerű sifonnal kombinált tüllrétegek ártatlanul bájos, ám szexi kisugárzását a romantikus trendeken túl a hippi és retró irányzatok éppúgy kihasználják, és természetesen a tavaszi pasztellárnyalatok és púderrózsaszín tónusok széles skáláját járják körbe, de a fekete sejtelmességéről sem feledkeznek meg. Romantikus, extravagáns és elbűvölően szép darabokat gyűjtöttünk egy csokorba. Gyönyörködj kedvedre!

  • Megosztás:
hirdetés