A térd fölé érő csizma már egy ideje visszatérő vendég az őszi-téli szezonban, és nem véletlenül. Hihetetlenül sikkes és nőies megjelenést tud adni a legegyszerűbb szetteknek is, arról nem is beszélve, hogy optikailag nyújtja a lábakat, így alacsony növésűeknek vagy rövid lábúaknak, nagyon praktikus viselet.

hirdetés

A térd fölé érő csizma a szezon nagybetűs kedvence

Érdemes tehát beszerezni egy párat, hiszen csak nyerhetsz vele. Nagyon egyszerű beépíteni a ruhatárba, ugyanis mindennel jól párosítható. Nem kell feltétlenül miniszoknyát húznod, ha ilyen csizmát viselsz, nagyon jól mutat nadrággal, akár farmerrel is. Jó trükk, ha a felsőd színét összepasszítod a lábbelivel, így még jobban összhangba hozod a szetted.

 

Persze miniszoknyával is eszméletlenül csinos tud lenni, de ebben az esetben nem csak testszínű harisnyával mutat jól. Egy fekete vagy sötét színű darabbal igazán elegáns hatást érhetsz el, amivel még egy vastagabb, kötött pulcsi is sikkes hatást ad.

 

Ha mégis mutatnál valamit a lábaidból, miniruhával kombináld a combcsizmádat. Egy kötött, hosszabb fazonú oversized pulcsival, vagy kantáros kötényruhával is remek párosítás lehet. Színben egészen elüthet a szett többi darabjától, főleg, ha a lábbelin kívül az összeállítás minden árnyalata összecseng. Egy ilyen csizmával a punkos, lázadó stílust éppúgy jól erősítheted, főleg, ha kockás cuccokkal párosítod.

 

Lehetsz picit bohókásabb is, ha élénkebb színben, vagy valamely különleges stílusban választasz csizmát. Ilyen például a divatos cowboy fazon. Anyagát és kialakítását tekintve lehet velúr vagy bőr, illetve lapos vagy magas talpú a választott kreációd. Utóbbi kétségtelenül megduplázza a nőies hatást, de a lapos verzió sem rossz döntés. Sőt!

 

Képek: Getty Images/Edward Berthelot, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés