Picit megkésve, de reméljük, hogy még nem teljesen elkésve mutatjuk be nektek a Je Suis Belle téli kreációit. Dévényi Dalma és Kiss Tibi már a tavaszra készül, ám, amíg az új kollekciójukra várunk, érdemes visszarévedni a korábban megelevenített látomásukba, mely most sem veszítette el ténylegesen aktualitását.

Mivel az idő csak nyögvenyelősen, nehezen melegszik, a vastagabb, melegebb darabok éppúgy helyet kaphatnak még a kora tavaszi ruhatárban, különösen akkor, ha ilyen szívmelengető színpárosításokkal készítenek fel minket a kikeletre, ameddig az átmeneti szezon küszöbén toporgunk. A tengerészkék, méz-, kéregbarna és indigókék tónusok most is jól kombinálhatók, a különleges steppelési technikák, hímzések és sálgallérok pedig könnyedebbé, játékosabbá teszik a nehézkes anyagokat.

Február végén még javában tartott a Je Suis Belle szezonzáró kiárusítása, amikor a megmaradt holmikat 5000 forinttól 30 000 forintig terjedő áron lehetett elkapkodni. Talán még akad valami mozdítható a boltban, ezért, ha tetszenek nektek a képek, érdemes bekukkantanotok a tavaly novemberben debütált Guerilla üzletbe, ami a Ferenciek terén, a Párisi Udvarban található. A JSB facebook profilján pedig már megjelent pár felcsigázó hangulatkép, melyekből sejteni lehet, hogy a tavaszi kollekcióban valószínűleg nagy szerepet kapnak majd a meleg naplementeszínek. Mi már nagyon várjuk!

Lookbook:
Fotográfus: Surányi Miklós.
Smink: Horváth Enikő.
Modell: Tóth Melinda.

JSB Showroom: Budapest, V. kerület, Ferenciek tere 11., 4. emelet.
Je Suis Belle Guerilla Store: Budapest, Ferenciek tere 11.. Párisi Udvar, földszint.

  • Megosztás:
hirdetés