Jó érzés megszabadulni a téli ruhatártól, de tavasszal a sorthoz még nincs elég meleg, ezért más módon kell élvezni a kezdődő jó időt. Erre a legjobb választás egy könnyű, lezser nadrág, ami idén különösen trendi.

Lenge nadrágok tavaszra

Nemcsak a farmereknél, de a lenge nadrágoknál is visszatér a divatba a bő szárú fazon. A hosszú, magassarkú nélkül földet söprő trapéznadrágok apró mintás és egyszínű változatban is nagyon sikkesek. Egyszerű felsőrésszel viseld őket, hogy ne legyen túl sok az összhatás.

Ha nem szereted a bő nadrágokat, akkor is találsz majd kedvedre valót, mert a szűk szár sem megy ki a divatból. Ebből a fazonból leginkább a bokáig érő, gazdag motívumokkal, terepszínű, virágos, állatmintás vagy nonfiguratív díszítéssel ellátott darabok a legdivatosabbak.

A tavasz végéhez közeledve, ahogy melegszik majd az idő, úgy rövidülnek a nadrágszárak is. Idén különösen divatosak a háromnegyedes nadrágok, melyek körülbelül a lábszárközépnél végződnek – mindegy, hogy mintás vagy egyszínű, szűk vagy bő szárú darabról van szó.

A lenge nadrágokhoz az elegáns, nőiesebb felsők mennek igazán, nem a sportos, vagány stílus. Balerinacipővel, szandállal és papuccsal is jól mutatnak.

Képek: asos.com.

  • Megosztás:
Címkék: