A grúz származású, Budapesten alkotó tervezőnő idén kevésbé játékos és vidám kollekcióval állt elő őszre. Tamara Barnoff kreációit az árnyak és fények kontrasztja, vagyis a sötétségből a fény felé vezető út inspirálta. Ám nem csupán a szomorkás őszi hangulatot kívánta érzékeltetni a fekete-fehér, fagyos pasztellkék és sötétbarna tónusokkal.

A színválasztások egyben a reményről is szólnak, hiszen vannak olyan átmeneti szakaszok az ember életében, amikor minden mozdulatlannak, élettelennek és kietlennek tűnik, mint a kisemmizett táj a tél beállta előtt, de pont azért izgalmas ez az időszak, mert valaminek a kezdetére vár, vagyis bármikor újjávarázsolhatja egy kósza napsugár.

A fazonok nőies eleganciáját az anyagok finomsága még inkább felerősíti. A füstszerűen gomolygó, áttetsző szoknyaredők és fekete virágrátétek, az itt-ott felbukkanó fekete, fehér és barna pillangók, valamint a csipkék az egyszerűbb darabokba is kreatív eredetiséget csempésznek. A nőies szabásvonalak a vintage divatot idézik, ám tökéletesen passzolnak a modern nőkhöz. A minimál trend kedvenc színkompozíciója, a fekete-fehér most nagyon divatos, amit Tamara Barnoff különleges sziluettekkel és részletekkel dobott fel.

Íme, a We were there névre keresztelt kollekció, melynek darabjai már megvásárolhatóak a Barnoff-divatház online üzletében!

  • Megosztás:
hirdetés