A Tally Weijl bohókás cuccaira sokan csípőből rásütik, hogy kizárólag a tiniknek és huszonéveseknek kedveznek. A cég valóban a fiatalabb korosztályt tekinti fő célcsoportjának, így általában ez sugárzik a csajos kampányfotókból is. Ám cseppet sem lehetetlen küldetés olyan ruhadarabokat kifogni a repertoárból, melyeket a harmincasok éppúgy viselhetnek.

A nyári kollekcióban fellelhető királykék répanadrág, cseresznyepiros blézer, türkizkék és hófehér csőruha vagy virágos sifonruhácska nőies öltözékkombinációkba úgyszintén átültethető. Csupán ki kell hámozni a megfelelő fazonokat a lookbook-képek tiniket megszólító körítéséből, melyhez valószínűleg Görkori Cindy gardróbjából vagy a kaliforniai lányok stílusából merített ihletet a stylist-csapat.

Az árnyalatok vidámak, üdék és gyönyörűek, az alapkoncepció pedig a legmenőbb trendekre épül: a csíkos és virágos minták, a csipkés és perforált anyagok, valamint a színes nadrágok egész garmadáját felsorakoztatja az új kollekció. A nyaralás felszabadult lezserségét, illetve a könnyed, szexis romantikát igyekezett elkapni a márka, és ez teljesen átjön.

  • Megosztás:
hirdetés