A szürke színről a közvélekedés úgy tartja, hogy egyhangú, unalmas, sőt, már-már komor. Pedig a szürke színben ennél sokkal több élet van, csak nem biztos, hogy megjelenik, ha nem a megfelelő ruhadarabokkal és kiegészítőkkel kombinálod. Megmutatjuk a szürke ötven árnyalatát!

Így viseld a szürke színt!

A szürke olyan, mint a fekete, lényegében bármilyen színnel jól párosítható, legyen szó élénkebb árnyalatokról vagy pasztell benyomásokról. Ha így viseled, senki nem állíthatja, hogy ez a szín unalmas.

A szürke egyik szépsége, hogy tényleg rengeteg árnyalat létezik belőle, melyek nagyon jól mutatnak egymás mellett is. Tehát, akár azt is mondhatod, hogy a szürkét szürkével viseled, ha ugyanis két ellentétes tónust választasz, az egész megjelenésed életre kel.

A szürke esetében a kontraszt nagyon fontos, ezt vagy fehérrel, vagy feketével hangsúlyozhatod, mindkettő nagyon szép megjelenést kölcsönöz az árnyalatnak. Ha pedig mindezt még egy stílusában és színében más típusú táskával is kombinálod, biztos lehetsz benne, hogy minden szempár rád szegeződik majd.

  • Megosztás:
hirdetés