A divat rendszeresen ismétli magát: ezt bizonyítja az a tény is, hogy mostanában egyre trendibbek a trapéz fazonú és a bő szárú nadrágok. Most azonban nem lesz egyeduralmuk: a szűk farmer szintén divatos, csak egy kicsit másként érdemes viselni, mint korábban. Adunk néhány tippet!

Így viseld a szűk farmert!

Míg korábban az sem volt baj, ha a nadrág egy kicsit hosszú volt, és a bokánál megrogyott az anyag, most inkább az olyan fazonok divatosak, amelyeknek szára a boka felett végződik. Ehhez nem kell lecserélned a ruhatáradat: nyugodtan fel is hajthatod a nadrágot, ez is épp olyan trendi.

A nagyon szoros, leggings stílusú, testhez álló fazonokat váltják a kicsit lazább, de még mindig szűk szabású nadrágok. A magas derék most szintén nagyon divatos, ha ez társul a rövidebb szárral, még amiatt sem kell aggódnod, hogy összenyomódik az alakod, mert ellensúlyozzák egymást.

Ha hosszú csizmával viselnéd a szűk farmert, a legtrendibb választás idén a térd fölött végződő fazon. Az ilyen csizmát egyébként sem tudod bő vagy trapéznadrággal viselni, ezért a harisnya mellett a másik opció a szoros farmer.

  • Megosztás:
hirdetés