A Szputnyik Shop facebook-profilján ez áll: divat a múltból, stílus a jövőből. Nem könnyű überelni ezt a frappáns mondatot, ha az ember találóan kívánja megragadni a szóban forgó dizájnturkáló lényegét. Valójában ehhez át kell lépni a két testvérbutik küszöbét, hogy saját magad tapasztalhasd meg, ahogy a látóteredben összetalálkoznak a múlt különböző divatkorszakai és stílusai, melyeknek a kincsei között szimplán kutakodni is nagy kaland.

Kicsit olyan, mintha időutazáson vennél részt, csak itt lehetőséged nyílik arra, hogy bármelyik korból magaddal vigyél a jelenbe egy-egy különleges ruhadarabot, kiegészítőt vagy csecsebecsét, méghozzá baráti áron. Nincs olyan elképesztően egyedi, önmegvalósító ruházkodás, melyhez ne lehetne valamilyen karakteres, dizájnos cuccot összeszedni a Szputnyikból.

Lehetsz vintage– és retro-rajongó, esetleg vérbeli diszkódíva, hippi vagy punk, csupa különc holmira akadhatsz az árukészletükben, melyekkel utánozhatatlanná teheted a megjelenésedet. A sokszínű választékban egyedi tervezésű, limitált számú új darabok is várnak a használt ruhákon kívül, de összességében mindegyikre a jó minőség jellemző.

Szputnyik Shop Bazár
Cím: Budapest, IX. kerület, Bakáts tér 8.
Nyitva tartás: hétköznap 11:00-től 19:00-ig. Szombaton 10:00-től 14:00-ig.

Szputnyik Shop D-20
Cím: Budapest, VII. kerület, Dohány utca 20.
Nyitva tartás: hétköznap 11:00-től 20:00-ig. Szombaton 11:00-től 17:00-ig.

  • Megosztás:
hirdetés