Enyhébb téli napokon, amikor nem repkednek a mínuszok, meg lehet bolondítani az öltözéket egy nőies szoknyával, ám ahhoz, hogy jól mutasson, a kabát fazonját is érdemes figyelembe venni.

hirdetés

A nehézkes, meleg ruharétegeket nem egyszerű úgy összekombinálni, hogy a nőiesség is megvalósuljon. A farmer és pulóver párosára hamar rá lehet unni, így néha szükség van egy kis változatosságra, hogy télen se fásuljunk bele az öltözködésbe.

A szoknya könnyen adja magát, ha csinos szettel szeretnénk feldobni a megjelenésünket, persze, ilyenkor csak vastag harisnyával működik igazán. Az összkép pedig csak akkor lesz tökéletes, amennyiben a kabát és a szoknya fazonja harmonikusan összepasszol, illetve stílusát tekintve mindkét darab jól kiegészíti egymást.

A kabát alól kilógó rétegekkel azért érdemes vigyázni, mert, ha előnytelenül tagolják az alakot, szélesebbnek, zömökebbnek mutathatnak minket. A szoknyás szerelés célja, hogy a meleg ruharétegek ellenére is érvényesülni tudjon a nőies sziluettünk, ezért néhány dologra mindenképp figyelni kell. A képgalériánk segíthet ebben.

  • Megosztás:
hirdetés