Télen nem könnyű úgy öltözködni, hogy a kényelem és a praktikum egyensúlyba kerüljön a nőies megjelenéssel, és egyik se győzedelmeskedjen a sikkes stílus felett. Így igazán elismerés illeti azokat a nőket, akik hideg reggeleken a bolyhos, vastag pulóver helyett inkább a szexi, tip-top kisruhát kapják elő a szekrényből. Ám akkor sem kell a slamposság csapdájába esned, ha fázósabb vagy, esetleg nem szeretsz folyton azon agyalni, hogy az időjárásnak és a stílusodnak megfelelően milyen darabokból állítsd össze az öltözéked.

A kötött ruha ugyanis új oldaláról mutatkozik be ebben a szezonban, hiszen a tervezők jóvoltából egyre kecsesebb fazonváltozatokkal okoz meglepetést. A vastag anyag ellenére ezúttal a szűk sziluettek sem elképzelhetetlenek, sőt, az egyszerű és a rafinált szabásvonalaknak köszönhetően egyáltalán nem kövérítenek, csupán a színes, gazdag mintázatoktól kell óvakodni.

Egy szolid, nőies, kötött ruhával a tarsolyodban nincs más dolgod, mint a kiegészítőket variálni, melyekkel vagány, elegáns vagy romantikus jelleget adhatsz az outfitednek. Ezek lesznek a legdivatosabb fazonok!

  • Megosztás:
hirdetés