Úgy tartják, hogy a jó megjelenéshez elengedhetetlen a megfelelő kisugárzás, melynek kulcsa az önbizalom, a magabiztosság.

Nem is gondolnád, hogy milyen apróságon is múlhat az, hogy hogyan érzed magad a bőrödben: most mutatunk egy trükköt, ami mindennap beválik!

A szép fehérnemű segít

Sokan úgy gondolják, hogy ami nincs szem előtt, arra nem is kell energiát fordítani, ezért csak felkapják az első bugyit és melltartót, ami felül volt a fiókban. Pedig egy összeillő, szép és ízléses fehérneműszett rengeteget hozzátesz az általános közérzethez.

Nem kell különösebb erőfeszítést tenni ahhoz, hogy a sokat hordott, fakó vagy nem túl csinos alsónemű és melltartó helyett ilyet vegyen fel az ember, mégis sokkal összeszedettebbnek, felkészültebbnek és nőiesebbnek érezheti tőle magát.

Érdemes tehát apránként lecserélni a készletet olyan darabokra, amelyek kényelmesek, de dekoratívak is, és amelyek esetében minden melltartóhoz tartozik legalább egy színben vagy mintában hozzá illő bugyi. Próbáld ki te is: már az első alkalommal érezni fogod a változást!

  • Megosztás:
hirdetés