A hideg évszakok egyik leghasznosabb kiegészítője a sál, mert amellett, hogy melegen tart, egy jól megválasztott darab rengeteget hozzátesz a megjelenésedhez.

A különböző megkötési technikákkal pedig egyedtlen kedvenc darabodból akár a hónap minden napján más és más kiegészítő lehet.

25 kiegészítő egyetlen sálból

Szinte végtelen variáció létezik a sálmegkötés módjaira, de ahhoz, hogy igazán stílusos legyél, elég a legdivatosabbakat elsajátítanod. Néha bevethetsz egy brosst vagy egy virágdíszt is, hogy tovább fokozd az eredményt, de az esetek többségében elég a két kezed és a sálad.

A YouTube-on remek lépésről lépésre videókat találhatsz, és teljesen érthető módon mutatják be, mit kell tenned. Egy kis gyakorlás után biztosan megjegyzed majd a kedvenceidet, és mát fejből is tudni fogod, hogyan variálhatod a sáladat.

Nézd meg Wendy útmutatóját, aki huszonötféle technikára is megtanít, és mindez csak négy és fél percet vesz el az idődből. A videóhoz bármikor visszatérhetsz, ha elakadsz, vagy újabb módszert szeretnél megjegyezni.

Kép: marketplace.asos.com

  • Megosztás:
hirdetés