Volt idő, amikor kínosnak számított a nagymamától kapott rénszarvasos szvettert viselni, most azonban komplett iparág épült a ronda ünnepi pulóverek köré.

hirdetés

A giccses karácsonyi pulóverek nagy népszerűségnek örvendenek, ezért évről évre szélesebb kínálattal találkozhatunk a webshopokban és az üzletekben. Az ünnepek közeledtével sokan már csak poénból sem hajlandóak mást viselni, sőt, az igazán bátrak még a céges vacsorán is megvillantják a legújabb szerzeményüket.

Vannak cuki és egészen ronda kreációk: a hóemberes, pingvines verzióktól kezdve a vicces felirattal megbolondított, karácsonyfás, télapós rémségekig, melyektől a csillogó norvégminta vagy a domború plüssfigura sem idegen.

Szinte végtelen kombinációk látnak napvilágot decemberben, de azt egyikre sem lehet rásütni udvariasan, hogy a letisztult, minimál stílust követné. Nehéz elképzelni, hogy ezek a pulóverek jól működhetnek nőies öltözékkel, pedig nem lehetetlen vállalkozás menő szettet összehozni velük. Mutatjuk a szuper ötleteket!

  • Megosztás:
hirdetés