A Rag & Bone, a vagány New York-i brand vezető tervezője, Marcus Wainwright útmutatást ad nekünk a lezser öltözködés terén. A mackóalsó ugyebár már nemcsak sportolás közben kerül elő a szekrényből, hiszen egy ideje utcai ruházattá avanzsált, mégpedig elég változatos módon. Persze nem a kitérdepelt, elnyűtt, otthoni változatokra gondolt a dizájner, amikor kifutóra küldte különleges darabjait.

Azon sem lehet megütközni manapság, ha valaki magas sarkú topánnal viseli szabadidőnadrágját, ez a bevállalós módi jóformán kezd beépülni a divatba. Ha titkon a lelkünk mélyére nézünk, minden nőnek akadnak melegítőnadrágos napjai. Amikor tényleg nehezünkre esik mást elviselni magunkon. Ám nem muszáj feláldozni divatos megjelenésünket a kényelem oltárán.

Bár a Rag & Bone márka kimondottan a topis lazaságra helyezett hangsúlyt 2017-es tavaszi-nyári kollekciójában, ha megfigyeljük a színek és anyagok játékát, több nőies stílusjegyet is felfedezhetünk. A meggypiros és pávakék árnyalatok felbukkanása derűs összhangot teremt, érdekességképpen pedig megjelennek selyem-, lakk- és bőranyagok a puha mackóalsók mellé rendelve.

Mivel az idei május elég hűvösre és esősre sikeredett, ezeket a divattippeket még simán ki lehet használni a felemás időben. Érdemes megfigyelni a részleteket: a gengsztercsíkos bomberdzseki például őrült jól mutat selyemblúzzal és bőrfoltos szabadidőalsóval.

  • Megosztás:
hirdetés