Ezek a divatbloggerek kerekded, telt alakkal rendelkeznek, de nem karcsúbbnak igyekeznek tűnni, egyszerűen csak jól akarnak kinézni, és ennek szellemében állítják össze dögös és nőies öltözékeiket.

A divat nemcsak a vékony alkatú és a teltkarcsú nőké, kerekded, dundi formákkal is lehet ízlésesen, dekoratívan öltözködni. Bár nem mindig egyszerű megtalálni azokat a fazonokat és színpárosításokat, melyek jól mutatnak telt idomokon, és megfelelnek a mai, modern irányzatoknak, azért nem lehetetlen.

Egy kis rutinnal rá lehet érezni azokra a ruhadarabokra a kínálatban, melyek molett testalkaton is sikkesen állnak, függetlenül attól, hogy optikailag lefaragnak-e a csípő- és derékbőségből, vagy sem. Bár az alakjavító trükkök nyolcvan kiló felett is érvényesek, nyilván nem csalnak annyit, hogy az jelentőséggel bírjon, de egy harmonikusan összeállított öltözéknél nincs erre kimondottan szükség.

Az alábbi nők nem szégyellik dundi alakjukat, büszkén felvállalják a testüket, az egészséges önbizalmuk pedig a stílusukban is megmutatkozik. Bátorságuk sok nőre hatással lehet, hiszen nem elbújnak a ruháik alatt, hanem pont ellenkezőleg: mindennapi szettjeikkel egyéniségük és nőiességük kifejezésére törekednek. Bár idomaikat nem rejtegetik, előnyös és ízléses formában fedik fel kerekded formáikat.

A Beauticurve blog szerzőjével, Rochelle Johnsonnal a csodás ruhák szerettették meg a szülés utáni alakját. Bár korábban sem volt vékony, az ő teste is sokat változott a várandósság alatt, és kisgyermekes anyukaként jobban át kell gondolnia az öltözékét, hogy a nőies stílus egy fikarcnyit se menjen a kényelem rovására.

Callie Thorpe időnként modellkedik, mellette pedig utazás- és stílusblogot vezet. Szereti a különleges, divatos ruhákat, és nem akar mindenáron karcsúbbnak tűnni.

A Curious Fancy blog szerzője a vintage divatot kedveli, stílusában pedig meghatározóak az élénk, vidám színek.

A Garnerstyle blogot Chastity Garner Valentine vezeti, aki a szűk ruhafazonoktól sem idegenkedik. Rendszeresen sportol, öltözködésével pedig a karcsú derekát igyekszik hangsúlyozni.

A Chloe in Curve blog szerzője több mint kilencven kiló, és elképesztően jól variálja a pluszos méretű, divatos fazonokat. Nőies stílusa bárki számára inspiráló lehet.

Alex Michael May Instagram-oldalán már karácsonyi hangulat van: a blogger bebizonyítja, hogy telt alakkal is lehet csinosan öltözködni.

Az átlapolt szabású, karcsúsító hatású vörös ruha nagyon dögösen áll rajta.

  • Megosztás:
hirdetés